Gezichtsbehandelingen

 

Synergie Skin Medifacials

  • Het Verhaal van “Synergie Skin” 

Als wetenschapper ben ik me bewust van de kracht van in het laboratorium gemaakte ingrediënten en de positieve impact die ze op de huid kunnen hebben. Er zijn ook veel natuurlijke producten op de markt die buitengewoon voedzaam zijn, maar mogelijk niet dezelfde biologische impact hebben op je huid.

Het geheim van formuleren is naar mijn mening om het allerbeste van laboratoriumwetenschap te benutten en in synergie te combineren met natuurlijke ingrediënten. Zo creëer je de meest effectieve producten die de huid doordringen voor een optimale levering en echt iets doen voor je huid.

Daarom heb ik de ‘clean science®’ -filosofie van Synergie als handelsmerk aangemerkt.
Als samensteller is het vaak net zo belangrijk wat ik niet in het product opneem als wat ik wel opneem. Ik heb mijn eigen lijst met wat ik ‘twijfelachtige ingrediënten’ noem. Dit zijn chemische toevoegingen waarvan ik denk dat ze schadelijk kunnen zijn voor cellen als ze zich na verloop van tijd ophopen. Een overtuigende wetenschappelijke studie toonde aan dat vrouwen jaarlijks meer dan 3 kilo chemicaliën uit cosmetica en toiletartikelen absorberen.

IK ADVISEER KLANTEN OM DE VOLGENDE INGREDIËNTEN OP HUN COSMETISCHE PRODUCTEN TE VERMIJDEN:

Parabenen conserveermiddelen
Kunstmatige kleur (FD & C-kleurstoffen)
Kunstmatige geuren
Ftalaten
SLS en andere schuimende sulfaten
PEG (Polyethyleen Glycol)
Isopropylalcohol

Helaas wordt de term ‘natuurlijk’ en ‘biologisch’ te makkelijk en willekeurig gebruikt in de cosmetische industrie. Natuurlijk is niet altijd het beste en het is belangrijk om het concept van ‘natuurlijk’ in onze branche te begrijpen en te beseffen dat natuurlijke ingrediënten buitengewoon schadelijk kunnen zijn. Arseen is bijvoorbeeld 100% natuurlijk, maar minder dan 1 / 8ste van een theelepel kan fataal zijn. De prachtige oleanderstruik kan biologisch worden gekweekt, maar kan een hartstilstand veroorzaken als de bladeren of bloemen worden ingenomen!

Veel in het laboratorium gemaakte ingrediënten die in huidverzorgingsproducten worden gebruikt, zijn een bio-identieke kopie van de natuurlijke vorm. Deze in het laboratorium gesynthetiseerde vorm kan echter 100% zuiver en vrij zijn van verontreinigingen of pesticiden, aangezien deze onder steriele omstandigheden wordt vervaardigd. Een goed voorbeeld hiervan is het ingrediënt Phycosaccharide, een actief ingrediënt dat huidherstel bevordert en ontstekingen vermindert. Deze complexe suiker wordt in het laboratorium gekopieerd om uitputting van de kusten van zeewierreservaten te voorkomen, waar dit ingrediënt in de natuur voorkomt. In dit geval is het synthetische ingrediënt effectief, natuuridentiek, puur en ecologisch duurzaam.

BESLUITEN OP BASIS VAN NATUURLIJKE VERSUS SYNTHETISCH ZIJN PERSOONLIJK. BEKIJK ALS EEN SCHONE WETENSCHAPPELIJKE FORMULATOR DE TWEE FACTOREN:

Het algemene veiligheidsprofiel van het ingrediënt. Zowel natuurlijke (arseen) als synthetische (parabenen, PEG, kunstmatige kleurstoffen) ingrediënten kunnen twijfelachtig en zelfs giftig zijn.
Het voordeel en de effectiviteit van het ingrediënt. Als een bepaald ingrediënt een in een laboratorium gemaakt synthetisch ingrediënt is (bijv. Peptiden om het verschijnen van rimpels te minimaliseren) en niet aanwezig is als een twijfelachtig of potentieel giftig ingrediënt, dan is het naar mijn mening een volkomen geldige toevoeging aan een product. Natuurlijk is niet altijd het beste. Bij het formuleren van schone wetenschap (Clean Science) wordt het allerbeste van zowel wetenschap als natuur in synergie gebruikt. Het benutten van de positieve eigenschappen van beide maakt dat een product de allerbeste resultaten oplevert met het hoogste veiligheidsprofiel.

Synergie Skin Medifacials

Purifying Medifacial         60 min   €90

Een unieke zuiverende cosmeceutische gezichtsbehandeling om een vette, onzuivere of acne gevoelige huid aan te pakken.

Cellular Repair Medifacial   60 min   €90

Een voedende en Hydraterende behandeling, waarmee vocht en huideigen oliën worden aangevuld voor een droge en vochtarme huid.

 Basis behandeling (1 uur)

Reiniging, epileren, peeling met borstelapparatuur, verweken van de huid dmv stoom, verwijderen van onzuiverheden, massage van gezicht,hals, decolleté en hoofdhuid. Masker aangepast aan de huidconditie. Tijdens masker de keuze uit voet of hand/arm massage.
Als afsluiting een aangepast aan de huidconditie dag/nachtcreme.

€65,00

Relax behandeling (1,5uur)

Ontpannende Shiatsu rugmassage  of de Chou (klankschaal therapie met hoofd en oor massage). Reiniging, epileren, peeling met borstelapparatuur, verweken van de huid dmv stoom, tijdens het verweken vd huid ontvangt u een heerlijke voetmassage met drukpunten. Verwijderen van onzuiverheden, massage van gezicht, hals, decolleté en hoofdhuid. Een masker aangepast aan de huidconditie, u ontvangt tijdens het intrekken van masker, een ontspannende hand/arm massage. Als afsluiting een aangepast aan de huidconditie een dag/nachtcréme.

€90,00

Luxe relax behandeling(2uur)

Ontspannende Shiatsu rugmassage met warme bassaltstenen en de Chou behandeling(een klankschaal therapie met hoofd en oor massage)Reiniging, epileren, peeling met borstelapparatuur, verweken van de huid dmv stoom, rainstick klanken, tijdens het verweken vd huid ontvangt u een heerlijke voetmassage met warme stenen en drukpunten. Verwijderen van onzuiverheden. Massage van gezicht, hals, decolleté en hoofdhuid. Een masker aangepast aan de huidconditie, u ontvangt tijdens het intrekken van het masker, een ontspannende hand/arm massage met warme stenen. Als afsluiting een aangepast aan de huidconditie een dag/nachtcréme,

€135

 Reinigende jongeren behandeling (40 min)

Dieptereiniging, peeling met borstelapparatuur, verweken van de huid dmv stoom, verwijderen van onzuiverheden, dieptereinigend masker, tijdens masker een massage van nek en schouders, aagepast aan de huidconditie dag/nachtcreme.

€50,00

Expert Treatments

Mini Anti-Aging Treatment

Relax behandeling van 1,5 uur, inclusief het insluizen van een ampul d.m.v Galvano, en het  Anti-Aging Mélatogénine future plus Masque

€ 102,50

Intensieve Anti-Aging (2 uur)

Doelgerichte anti-rimpel en verstevigende behandeling, er wordt tijden deze behandeling IONTO-SKIN REGULATOR gebruikt

€130

Direct liftend effect (2 uur)

Liftend & verstevigend ,er wordt tijden deze behandeling IONTO-SKIN REGULATOR gebruikt

€130

Micro Needling

Huidverbeterend, anti-ageingbehandeling waarbij kleine sterielenaaldjes met hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid maken. In combinatie met werkstoffen, die door deze behandeling veel beter in de huid kunnen doordringen, komt het natuurlijke herstelproces op gang. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. De gehele huid wordt behandelt, dus niet plaatselijk of alleen de rimpel. Als afsluiting volgt een Bio-Cellulose Face mask, die met de Galvano* *Iontoforese zorgt ervoor dat actieve werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. De actieve werkstoffen worden diep de huid ‘ingesluisd’ en stimuleren zo de aanmaak van nieuwe cellen.

€140

Dr.med.Shrammek Green peel

Green Peel fresh-up kruidenpeeling

Zachte methode voor een mooie uitstraling en vertraging van

het verouderingsproces.

€92,50

Alle gezichtsbehandelingen zijn inclusief epileren. In combinatie met een gezichtsbehandeling wordt er voorharsen of verven van wimpers en/of wenkbrauwen 75% van de originele prijs in rekening gebracht.

Deelbehandelingen

Epileren

€16,00

Verven wenkbrauwen

€15,00

Verven wimpers

€16,00

Verven wimpers & wenkbrauwen

€28,00

Harsen bovenlip of kin

€11,50

Harsen bovenlip & kin

€17,00

Harsen hele gezicht

€20,00

Harsen onderbenen

€22,50

Harsen hele benen

€40,00

Harsen oksels

€15,00

Harsen bikini

€22,50

Brazilian waxing

€45,00

Harsen rug

€32,50

Ontwerp & realisatie: Refreshed