Massage

Shiatsu stelt zich als voornaamste doel ziekte te voorkomen en, door aangeboren zelfhelende krachten te wekken, lichamen te ontwikkelen die in staat zijn ziekte te weerstaan. Door de behandeling aan te passen aan subtiele variaties in de conditie van de individuele mens zijn we in staat de miraculeuze zelfhelende krachten van het lichaam te stimuleren en zowel lichamelijke als geestelijk welzijn te bevorderen.

Shiatsu massage(30 min)

Massage van de rug
€33,50

Shiatsu massage(45 min)

Massage van de rug en achterkant benen
€50,00

Shiatsu (90 min)

Massage van het hele lichaam
€100,00

Voet-onderbeen massage (20 min)

€25,00

Stone Therapy

Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleren de orgaanfuncties en activeren het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. Het helpt ook met het harmoniseren van de chakra’s en ondersteunt alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.
Deze therapie is aan te raden bij acute en chronische spierproblemen, bij elk gevoel van onevenwichtigheid in je lichaam en is vooral geschikt voor mensen met spier- gewricht- en/ of zenuwpijnen, rug en/of nekpijn, maar ook zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen en relaxen…!

Chakra edelstenen hotstone massage (2 uur)

€140,00

Rug en benen hotstone massage (45 min)

€55,00

Ontwerp & realisatie: Refreshed